Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Meillä on myynnissä nuoria vuonohevosia laadukkaista sukulinjoista.  Kaikki hevoset on rekisteröity, sirutettu, madotettu jne. Nuoret hevoset ovat viettäneet kesänsä saaressa missä ovat liikkuneet isolla alueella vaihtelevassa maastossa. Kaikki hevoset on esitetty tai tullaan esittämään Hippoksen näyttelyssä.

 

 

 

 Solsikkens Arnold  (kuvissa yllä)

*2012  ruuna. Ratsutyyppinen ja KORKEA,  hienosti liikkuva, Hippoksen näyttelyssä palkittu nuorena I-palkinnolla. Hyväasentoinen kaula ja hieno niska, tästä tulee kiva ratsu. Emä Norjasta tuotu huipputamma Udna, KTK I, BIS 2010 ja luokkavoittaja 2013. Isä Solsikkens Sigurd.
Viettänyt kesänsä laitumella saaressa, matkusti hyvin lossin kyydissä. Irtohyppää erittäin lupaavasti. Perusratsastettu, nostaa painosta laukan ja hyppääminen aloitettu selästä. Hakee mukavasti pyöreään muotoon. 

 

 

 

 Solsikkens Olav   (kuvissa alla)

 *2014 Olavin isä on Usvaniityn Edward ja ei.Solsikkens Sigurd.  Olavin  emä Solsikkens Geira (emä Solsikkens Katla KTK I). Ruuna ovat rohkea ja  liikkuu hyvässä tasapainossa.  Ystävällinen ja seurallinen poika.  Irtohypytetty ja ohajsajettu, on järkevä ja osoittaa hyvää asennetta . Menee kaikki askellajit ratsastajan alla, ollut helppo koulutettava ja todella miellyttävä kädelle. Kultainen luonne, mutkaton tapaus.