Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Meillä on myynnissä nuoria vuonohevosia laadukkaista sukulinjoista.  Kaikki hevoset on rekisteröity, sirutettu, madotettu jne. Nuoret hevoset ovat viettäneet kesänsä saaressa missä ovat liikkuneet isolla alueella vaihtelevassa maastossa. Kaikki hevoset on esitetty tai tullaan esittämään Hippoksen näyttelyssä.

 

 

 Solsikkens Feeniks   

Valkohallakko ruuna, syntynyt 2014. Hienot liikkeet omaava, sporttinen ja herkkä ruuna joka hyppää erittäin lupaavasti. Ammattilaisen ratsuttama, rauhassa edetty. Hieno aihio kisakentille tai laadukkaaseen harrastamiseen. Nuorena palkittu näyttelyssä ykkösellä. Juuri ruunattu ja raspattu. Kiltti hoitaa ja tykkää huomiosta.

 

 

 

 Solsikkens Fjalar   

 Valkohallakko ruuna, syntynyt 2011. Projekti osaaviin käsiin. Laatuponikisassa 2014 sijoittui toiseksi , hypyissä ka.8,95 ja liikkeistä 8,33 ja yleisvaikutelmasta 9,10. Oripäivillä ravista ja laukasta pisteet 9. Kiltti käsitellä, rakastaa huomiota. Valitettavasti tarhassa kaatunut ja pitkään paranneltu jonka seurauksena jäljessä koulutuksestaan. Kuvattu ja tutkittu huolella. Perusratsastettu, laukka vaatii vielä työstämistä. Kerron mielelläni hevosesta lisää. Fjalar ansaitsee oman ihmisen kenen kanssa kehittyä eteenpäin.