Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Suomen Vuonohevosyhdistys ry. järjestää  Solsikke-tallin kanssa rotunäyttelyn vuonohevosille

Lauantaina 17. syyskuuta 2022

Solsikke, Kiljava

 Näyttelyluokat:

 I   4-vuotiaat ja vanhemmat ruunat ja kantakirjaamattomat oriit

 II 4-vuotiaat ja vanhemmat jalostusoriit

 III 4–9-vuotiaat tammat  

 IV 10–17-vuotiaat tammat

 V  4–9-vuotiaat tammat varsan kanssa

VI 10–17-vuotiaat tammat varsan kanssa

VII 18-vuotiaat ja vanhemmat tammat varsan kanssa tai ilman

 VIII Vuonna 2022 syntyneet orivarsat

 IX Vuonna 2022 syntyneet tammavarsat

X 1-3-vuotiaat oriit ja ruunat

 XI 1-3-vuotiaat tammat

 XII Tammojen jälkeläisryhmä (vähintään 3 jälkeläistä)

XIII Oriiden jälkeläisryhmä (vähintään 3 jälkeläistä)

 XIV Kasvattajaluokka (vähintään 3 saman kasvattajan kasvattamaa ponia)

 

Näyttely järjestetään maneesissa.

Luokat ovat  avoimia kaikille puhdasrotuisille jalostusohjesäännön mukaisesti polveutuville kantakirjaan merkityille (ent. rekisteröidyille) vuonohevosille. Maitovarsojen arvosteluun ovat oikeutettuja osallistumaan tapahtumahetkellä vähintään neljä viikkoa vanhat varsat. Mikäli tuontihevosta ei ole ehditty rekisteröidä Hippokseen, sen alkuperämaan hevospassista tulee lähettää yhdistykselle tarkistettavaksi todiste.   

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tai yhdistää luokkia tarvittaessa.

Luokkavoittajista valitaan paras ori, tamma, ruuna, varsa, nuori ja veteraani jotka jatkavat Best in Show-kehään. Näiden lisäksi tuomari voi halutessaan kutsua Best In Show-kehään muitakin hevosia.

Mikäli jalostukseen hyväksymätön ori voittaa luokan I, valitaan parhaaksi  ruunaksi luokan paras ruuna. Näyttelyssä jaetaan myös kasvattajien ja Suomen Vuonohevosyhdistys  ry:n lahjoittamia kierto- ja kunniapalkintoja.

Tuomarina toimii norjalainen Live E. Haugen.

 Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaihin 22.8.2022 sähköisellä lomakkeella joka löytyy sivulta solsikke.fi  Ilmoittautuminen aukeaa sivuilla 17.7. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 31.8.2022 asti korotetuin maksuin. Maksuohjeet löytyvät sivuilta ilmoittautumisen auettua, maksamattomia ilmoittautumisia ei huomioida.

 Maksut vuonohevosyhdistyksen jäsenten hevosille:

 1. hevonen 30 €, 2. hevonen 25 €, seuraavat hevoset 20 € (myös maitovarsoista).

Maksut ei jäseniltä: 1. hevonen 35 €, 2. hevonen 30 €, seuraavat hevoset  25 € (myös maitovarsoista).

Jälki-ilmoittautuminen 23.8.-31.8.2022:

Maksut rotuyhdistyksen jäsenten hevosille: 1. hevonen 35 €, 2. hevonen 30 €, seuraavat hevoset 25 € (myös maitovarsoista). Maksut ei jäseniltä: 1. hevonen 40 €, 2. hevonen 35 €, seuraavat hevoset30 € (myös maitovarsoista). 

Maksut maksetaan tilille FI47 8000 1670 1077 97. Viestiosuuteen teksti rotunäyttely ja hevosen nimi. 

 Kasvattaja- ja jälkeläisryhmäluokkiin voi ilmoittautua myös paikan päällä. Ryhmän ilmoittautumismaksu ilmoittautumisajan puitteissa 10 €/ryhmä, paikan päällä 15 €/ryhmä.

Lisätietoja tapahtumasta tulee Suomen Vuonohevosyhdistyksen kotisivuille ja  Facebook-sivulle. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, pidätämme oikeuden muutoksiin. Tulokset julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla ja facebookissa sekä lehdessä. 

Päiväkarsinoita vuokrattavissa rajoitettu määrä. Ihmisille majoitustilaa. Lisätietoja www.solsikke.fi ilmoittautumisen alkaessa.

Tiedustelut  liisa@solsikke.fi  ja  0407383338

 

Samana päivänä 17.9.2022 järjestetään myös Suomen Hippoksen tamma, -ja varsanäyttely.  Näyttelyssä on mahdollista jalostusarvostella vuonohevostamma ja esittää nuoria vuonohevosia (1-3-vuotiaat tammat ja ruunat, 1-2-vuotiaat oriit). Tuomareina Suomen Hippoksen tuomareiden lisäksi Live E. Haugen Norjasta. Ilmoittautuminen Heppa-tietokannan kautta, Hippoksen antamien määräaikojen ja ohjeiden mukaisesti.                                             

                                                                TERVETULOA NÄYTTELYYN!

 

 

 

 ILMOITTAUTUMISLOMAKE ROTUNÄYTTELYYN

Ilmoittautumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille ilmoittautumisen yhteydessä FI47 8000 1670 1077 97 . Viestiosuuteen rotunäyttely ja hevosen nimi. 

Koska sähköisen lomakkeen kanssa saattaa joskus ilmetä ongelmia, laitattehan ilmoittautumisen jälkeen tekstiviestin 0407383338 jossa ilmenee rotunäyttelyyn ilmoitetun hevosen nimi ja näyttelyluokka.

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.